« Ves enrere

Cabreres 2019

Cabrerès 2019

El passat 4 i 5 de maig es va celebrar la 27a edició de la Cabrerès BTT de l'Esquirol.

Un any més Mussap ha sigut empresa patrocinadora i ha participat amb un equip també a la cursa i la festa de la BTT en aquest entorn incomparable.

Un any més també felicitem als responsables per la perfecta organització i per l'èxit de tot el cap de setmana en una cursa que, com hem comentat en alguna altra ocasió, s'ha guanyat any rere any ser un referent no només des del punt de vista esportiu i lúdic, si no també dotant a la festa d'un contingut social, solidari, i de promoció del respecte per l'entorn. Un esdeveniment que mobilitza tota la població amb més d’un centenar de voluntaris  

Mussap va muntar com ja és tradicional un stand en el que va poder repartir diferents articles promocionals informar sobre els productes i serveis de la Mútua. A més, en aquesta edició va sortejar un patinet elèctric Xiaomi M365 , sorteig que va despertar molt interès, apuntat-s’hi més de dues-centes persones. El guanyador va ser el Sr. Raul Cañete, precisament de l’Esquirol, amb la qual cosa va poder marxar cap a casa dalt del patinet.