« Ves enrere

viatge

Assistència en Viatge

Ens trobem de ple en la temporada d’estiu, de vacances, per tant de viatges.

Molts de nosaltres estalviem durant tot l’any per poder fer un bon viatge quan arriba l’estiu

Triem destí, ens informem, preparem la ruta, preveiem els desplaçaments, reservem els allotjaments, decidim els punts a visitar del nostre destí … i a vegades ens oblidem de contractar seguretat amb una assegurança d’Assistència en viatge. De totes les despeses que tindrem, és la més petita amb molta diferència, i sovint l’oblidem o menystenim.

Mussap, a través de la Mútua del grup, Previsora Agroindustrial, disposa d’una completa assegurança d’Assistència en viatge

Evidentment no ha de passar res, però quan fem un un viatge estem sotmesos a que ens passin algunes coses que si no comptem amb l’assegurança ens poden donar molts maldecaps

Ens podem trobar malament i necessitar assistència mèdica, o tenir un accident i haver de ser ingressats fins i tot intgervinguts … en aquests casos tenir les despeses cobertes i comptar amb algú que ens organitza l’atenció és una gran ajuda.

A més, si hem d’estar uns dies ingressats, l’assistència en viatge de Previsora es farà càrrec del desplaçament i allotjament d’un familiar per a que estigui amb nosaltres … organitzarà i assumirà el cost del viatge de tornada amb el mitjà més apropiat al nostre estat, etc.

L’atenció en el lloc de destí i organització del viatge de tornada són probablement els aspectes més greus i importants, però l’Assistència en viatge de Previsora és molt més.

Indemnització en cas d’anul·lació del viatge, per pèrdua o robatori de l’equipatge, enviament al nostre domicili d’objectes oblidats o robats durant el viatge etc.

Per tot plegat, quan fem un viatge, i fem la maleta, és imprescindible que posem el document d’identitat o el passaport, fem també imprescindible l’Assistència en viatge de Previsora … per a que si passa res, no passi res.

Coneix preus i cobertures i contracta-la on line